NFLAT logoNFLAT, Norsk forening for lærere i Alexanderteknikk.


Nyheter

Spill med større frihet - 13. mai 2023

 • Kurs i Alexanderteknikk for musikkpedagoger og musikkstudenter
 • Løndag 13. mai kl.10:00-14:00
 • Hurumsalen, Underhaugsveien 18.
 • Kursavgift: 500 kroner. 400 for studenter og medlemmer av Musikkpedagogene Oslo.
 • Påmeldingsskjema og betalingsinformasjon: Spill med større frihet
 • Påmeldingsfrist 1. mai.
 • Arrangør: Musikkpedagogene Oslo

  Dette blir et kurs for deg som er nysgjerrig på hva Alexanderteknikken er og hvordan du kan ha nytte av den, både for deg selv som utøver, og med elever i undervisning.

  Vi presenterer prinsippene i Alexanderteknikken og viser hvordan du kan anvende dem i praksis. Det blir tid til diskusjon og utveksling av spørsmål og erfaringer, demonstrasjoner og praktisk arbeid i fellesskap. Bruk ledige klær. Ta gjerne med instrument.

  Om kursholderne:

  Birgitte Elfving er utdannet ved Alexander Technique Teaching Centre i Oxford og har undervist i Norge siden 1996. Hun er også pianist og klaverpedagog, og er spesielt interessert i hvordan musikere kan dra nytte av Alexanderteknikken. Hun har undervist metoden til musikkstudenter, musikere og elever ved musikklinjen i videregående skole. Til daglig underviser Birgitte ved Rud videregående skole.

  Camilla Rognes fattet interesse for Alexanderteknikken allerede i 1995 og utdannet seg som lærer ved The Alexander Technique Studio og The Constructive Teaching Centre i London (2004 – 2007). Siden har hun undervist i Oslo. Hun er spesielt opptatt av hvordan musikere kan utvikle større frihet i spillet sitt, forebygge belastningsskader og utvikle seg musikalsk gjennom Alexanderteknikken. Ved siden av å undervise i Alexanderteknikk er hun også Suzukifiolinlærer, dirigent for Suzukifiolinistene og en aktivt utøvende profesjonell fiolinist.

  Nyhetsarkiv

  Få nyheter ved å følge oss på facebook og twitter

 • Copyright © NFLAT, Norsk forening for lærere i Alexanderteknikk. Alle rettigheter reservert. Fotografi av Martin Tosterud og websider av Heroic dots.